Verpakken van producten na behandeling

Op 19-12-2013 hebben al onze klanten de nieuwe prijslijst ontvangen voor 2014. Opvallend is dat we een extra activiteit aan hebben toegevoegd welke standaard leverbaar is: verpakken na behandeling. Steeds vaker kwam de vraag of wij de producten ook kunnen verpakken. Sinds 2011 verpakken wij voor een aantal grote bedrijven private label. Echter kunt u nu ook eenvoudig uw producten laten verpakken na behandeling.

Bij uw levering van producten levert u ook dozen mee. Het aantal dozen moet corresponderen met het aantal verpakkingen dat noodzakelijk is. Op uw bestelling geeft u aan dat de producten verpakt dienen te worden per… stuks in een doos. U levert de noodzakelijke etiketten mee en uw producten worden na behandeling verpakt in de door u geleverde doos.

Bij wederkerende opdrachten is het verstandig net als andere klanten een pallet met verpakkingen aan ons te leveren. Deze pallet wordt uniek klantspecifiek geëtiketteerd zodat deze enkel voor uw producten worden gebruikt. Zodra er een tekort aan verpakkingen dreigt te komen vragen wij u een nieuwe zending te versturen.

Wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Verpakken materialen